Meyer: Rodet kamp og tilfredshed

Foto: Jan Korsgaard

Det var en rodet affære, som Aalborg og Rødovre leverede i aftes i Gigantium Isarena. Men ikke desto mindre var det ganske underholdende for de 909 tilskuere, der så hele affæren ende i straffeslagskonkurrence – og med et bonuspoint til Aalborg.

Naturligvis var der også mål og assist til Nicolai Meyer, der cementerede sin drømmesæson og nu er oppe på suveræne 62 point i 38 kampe. Et helt vildt facit for angriberen, der næppe spiller i Aalborg i næste sæson. Det vil næsten være naturstridigt, hvis ikke større klubber hiver fat i ham.

Først og fremmest gælder det dog slutspillet, og her var Meyer – trods erkendelsen af rodet spil – godt tilfreds med udfaldet af gårsdagens kamp.

– Vi laver mange fejl, vi ikke bør, og det samme gør Rødovre, sagde han til Nordjyske efter kampen.

– Der var ingen, der regnede med, at vi ville tage seks point mod Frederikshavn (i weekenden), men derfor var det alligevel irriterende kun at komme derfra med et enkelt. Så to point i aften – det var rart, tilføjede Meyer – og glædede sig over Aalborgs moral i aftes, trods trætte ben efter tre kampe på fire dage.

– Jeg synes, vi viste en fin trodsreaktion og fik også udlignet. Vi skulle egentlig have vundet kampen i ordinær tid, da vi var fem mod tre, men vi fik simpelthen ikke sendt nok skud afsted – og så stod Rødovre rigtigt godt i boksen, sagde Meyer til Nordjyske.