Metal Ligaens Power Ranking: Hvor ligger DIT hold lige nu?

Foto: Jan Korsgaard

Så er det tid til FACEOFF.dk’s Power Ranking. Vurderingen af den aktuelle formkurve hos holdene i Metal Ligaen. Hvor ligger dit hold placeret lige nu? Vi har ikke overraskende følgende hold forrest med sidste uges placering i parentes:

1. Rungsted Seier Capital (2): Hvem er den største stjerne: Brunnström, Bieber eller Connolly? Topform fra start. Rungsted lever op til hypen.

2. Gentofte Stars (7): To kampe. 120 minutters ishockey. Et mål imod. Tre for. Seks point. Pletfrit.

3. Aalborg Pirates (1): Quemener lukker af og Piraterne slås som gale for kaptajn Reid. Klar til topopgør i Rungsted og ishockeyfeberen breder sig i postnummer 9000.

4. Frederikshavn White Hawks (4): Tabte i Gentofte, men rejste sig mod SønderjyskE. Og tak til Marcus Olsson. Godkendt sæsonstart.

5. Rødovre Mighty Bulls (3): Hurtig rejsning efter nedturen i Hørsholm og Esbjergs fantommål. Rødovre har fundet sig selv igen, men har skadesproblemer bagude.

6. Herlev Eagles (9): Gik ned mod Rungsted i kampens første del, men kæmpe kredit for en 3-2’er i Herning med ligaens smalleste trup og flere skader. Evan Mosher synes tilsyneladende knivskarp.

7. Odense Bulldogs (6): Det kniber med målscoringen, men fik skrabet to point hjem på en svær udebane i Esbjerg. Mitchell og Romano skal have gang i produktionen, ellers skal der stilles om.

8. Herning Blue Fox (5): Bare spil på krydset, så sidder den. Altid overtid og døjer med målscoringen. Hvem skal sætte skiven ind? Defensiven stemmer som altid.

9. Esbjerg Energy (10): Mens vi venter på Carson McMillan. Det spiller ikke rigtig endnu for den nye stab af imports, der skal løfte resten af holdet. Har Pederson fundet den rette stab? Eller skal de bare have tid?

10. SønderjyskE (8): Derek Damons lækkerier er ikke nok. Hjemmebanen skal snart generobres. Hårdt ramt i defensiven og et SønderjyskE-hold såret på selvtillid, selv om det så bedre ud tirsdag.

Ellers tales der om:

  • Ligaens bedste målmand: Er det Mosher, Lerg, Quemener, Carrozzi eller Seppänen? Eller en helt sjette? Alle kårer for øjeblikket deres målmand til ligaens bedste. Hvem holder en hel sæson?
  • Mike Hicks: Når man laver en klar fejl, giver man en undskyldning. Stærkt kommet tilbage af briten.
  • Målkameraer: Så hurtigt som muligt. Heldigvis arbejdes der på dem.
  • Justin Bieber i Rungsted: Sjældent har ishockey fået så meget omtale samme dag. Godt set, Rungsted, men gerne endnu mere hockey i de landsdækkende aviser (den var til jer, kolleger derude)