Metal Ligaen – Spiltips med NORDICBET – i aften står Herlev ikke for presset

FACEOFF.dk og vores samarbejdspartner NordicBet præsenterer hver uge gode spiltips og fiduser til kampene i Metal Ligaen – og snart også SHL.

NordicBet giver dig de bedste og skarpeste odds på Metal Ligaen, og i aften kan du selvfølgelig spille på samtlige fem kampe i fjerde spillerunde.

En af dem er kampen mellem Herlev og Rungsted, og her er spørgsmålet, om Eagles kan stoppe de højtflyvende Rungsted-gæster. Herlev-mandskabet blev yderligere svækket, da Kim Staal sagde farvel på ubestemt med en knæskade, og fredag i Herning måtte Eagles også undvære Christoffer Gath og Jonas Sander. Alligevel lykkedes det at vinde 3-2.

I aften tror vi ikke, at bolværket foran den storspillende målmand Evan Mosher holder mod et offensivt godt besat Rungsted-hold, der rullede Rødovre fuldstændig over fredag aften.

Dertil er Fabian Brunnström, Kent McDonell, Morten Green og co. ganske enkelt for stærke.

En sejr på minimum to mål til Rungsted giver odds 1,63 og må være oplagt at spille i aften, for er Herlev på et tidspunkt sent i kampen bagud, vil Eagles-spillerne være tvunget til at satse. Og det kan koste et par mål fra de giftige Rungsted-angribere.

Et yderligere frækt tip i aften kunne være en uafgjort mellem Odense og Gentofte. De to hold har stået meget tæt i defensiven hidtil, så hvorfor ikke en tæt kamp, der kunne ende 1-1 eller 2-2? X’et spilles hos NordicBet til odds 5,40.

Der er masser af muligheder – det her er vores tip i samarbejde med NordicBet. Spil ved at klikke her: 

Vi gør opmærksom på, at ovenstående er sponsoreret indhold.