Metal Liga – Spiltips med NORDICBET – Rødovre snupper Aalborgs skalp

Foto: Jan Korsgaard

Vi glæder os fremdeles over samarbejdet med vores spilpartner NordicBet, der giver de bedste og skarpeste odds på Metal Ligaen. Også i aften, hvor fire kampe løber af stablen.

Vi sætter fokus på topopgøret i Aalborg, hvor hjemmeholdet Pirates tager imod tabeltreeren fra Rødovre Mighty Bulls. Aalborg er fremdeles uden nederlag, men kan godt få problemer i aften mod et hold, der er mindst lige så skøjtestærkt som de hurtige aalborgensere.

Derfor bliver Pirates udfordret på egne kvaliteter i dag – og mangler endda et par vigtige spillere eller tre – og det kan give problemer mod et Rødovre-hold, der kender sit koncept til nederste detalje.

Så der lurer en lille overraskelse og et godt odds på to-tallet i Gigantium. Det skal prøves. Giver odds 3.05 hos NordicBet.

Samtidig har vi også fidus til et par målfattige kampe mellem: Et traditionelt meget defensivt Gentofte-hold og et nervøst SønderjyskE-hold, der tænker forsvar først i aften i Gentofte. Og et Odense-hold, der har en målscore på 7-7 efter fem kampe mod et Herning-hold, der altid spiller ud fra den solide defensiv. Det bliver heller ingen målfest.

Under 5,5 mål i Odense til odds 1,56 og under 5,5 mål i Gentofte til odds 1,61. De to bør ikke glippe.

Vores fiduser kan du spille her hos NordicBet helt frem til kampstart. Det er bare at klikke ind her: 

Vi gør opmærksom på, at ovenstående er sponsoreret indhold.