Metal Liga-restart: Herlev Eagles

Vi skal i gang med Metal Ligaen igen. Det bliver forrygende og med et tæt kampprogram i den kommende måned. FACEOFF-online.dk-redaktør Michael Søvsø lynvurderer i løbet af mandagen de 10 holds hidtidige sæson og ser frem mod de kommende hårde måneder.

Indtil nu: Herlev Eagles havde store forventninger til den nye sæson, og de blev umiddelbart fulgt op af skuffelse efter en forfærdelig start på sæsonen og en række alt for store nederlag. Kun to sejre lige op til landsholdspausen reddede Herlevs sæson. Det hører med til historien, at Eagles har været ramt af et utal af skader. Ikke nemt at undvære de to backer, som var designet til førstekæden, Adrian Saxrud og Dennis Bozic. Begge er ude minimum til jul.

Spørgsmålstegn: Herlev har lavet adskillige transaktioner allerede i løbet af sæsonen. Nogle af nød og nogle af lyst. Lige før landsholdspausen mistede man Kristian Bruun og Mikkel Sørensen, og selv om det ligamæssigt ikke er topspillere, så kan det blive hårdt for bredden, som sæsonen skriver frem.

Individualisten: Midt i en hård tid virker det til, at Victor Backman har trukket et godt og stort læs i en svær rolle som leder på et hold med mange udskiftninger. Han er topscorer med 11 point (5+6) sammen med gode gamle Conny Strömberg, der også bliver en vital spiller i jagten på point efter jul.

Perspektiverne: Herlev SKAL levere umiddelbart efter pausen med kampen i Aalborg i morgen som en helt vital begyndelse. Ellers falder holdet hurtigt tilbage i den gamle gænge, hvor moralen og gejsten har været helt i bund, og det skal helst ikke ske allerede nu. Hjemmebanen er uhørt vigtig.

Stjerner (fra 1 til 5): * Godt nok reddede Herlev en smule af æren med to sejre som afslutning, men de mange miserable indsatser og store nederlag betyder, at Eagles blot kan tilskrives en enkelt stjerne. Et hold har ganske enkelt ikke råd til at tabe med otte-ti mål flere gange. Det koster mentalt og bliver for hårdt i længden.