Metal Cup: Hangaren klar til at tage imod Green og Rungsted

Kampene mellem holdene fra 1. division og Metal Ligaen her i begyndelsen af sæsonen er herlige styrkeprøver mellem første og andet lag i dansk ishockey.

I går var Hvidovre tæt på at overraske Herlev, og i eftermiddag er det Amagers tur til at forsøge sig hjemme i Hangaren, hvor Rungsted kommer på besøg. Et Rungsted-hold, der dog på papiret ser væsentlig stærkere ud end det Herlev-hold, der først 14 sekunder før tid fik udlignet i Hvidovre i aftes.

Amager kommer dog også med et 1. divisionshold, der ser kompetent ud. Allerede sidste sæson vandt amagerkanerne grundspillet i den næstbedste række, og angriber påny i denne sæson.

Islanders, som klubben kalder sig i en rebranding af hele konceptet, forsøger stille og roligt at arbejde sig frem til en organisation på Metal Liga-niveau.

På isen har Amager hentet en del navnkundige spillere op til sæsonen i form af for eksempel angriberne Axel Hellqvist, Anders Schultz og Frederik Skovby.

Det skal blive spændende at se om ambitiøse Amager kan matche lige så ambitiøse Rungsted, der formentlig kommer med fuld styrke – dog med en tvivlsom brik i Kent McDonell, der formentlig stadig venter på arbejdstilladelse.

Herligt opgør i vente. Faceoff klokken 17 i Hangaren på Amager. Du kan læse om kampen på FACEOFF.dk umiddelbart efter kampslut.