Metal Cup: Final Four i BOXEN i 2018?

Der er som bekendt VM i ishockey i Danmark i 2018, og de to arenaer, Jyske Bank BOXEN i Herning og Royal Arena i København (endnu ikke færdigbygget) har pr. dags dato endnu ikke haft is som overflade.

Den slags skal selvfølgelig testes, og i indeværende sæson havde DIU og ligaklubberne en såkaldt “Final Four” på tegnebrættet i Jyske Bank Boxen som en slags første testevent frem mod 2018.

De planer er dog skrinlagt og foreløbig gemt til næste sæson, skriver JydskeVestkysten i dagens udgave.

– Det bliver ikke til noget i denne sæson, men ambitionen er, at vi afvikler Final Four i Boxen i Herning i 2018 som optakt til VM i Danmark. Derefter håber vi, at det kan blive en fast tradition enten i Boxen eller et andet sted, siger ligaformand Klaus Rasmussen til avisen.

Der har tidligere været Final Four i dansk ishockeys pokalturnering, dog uden at det har været den helt store tilskuermagnet.

Til gengæld har andre sportsgrene – ikke mindst håndbold – vist, at en slutrunde over en weekend kan være en vældig succes, så måske tiderne har ændret sig så meget, at traditionen med succes også nu kan gennemføres i ishockey?