Metal Cup-center: Odense-Aalborg

Før kampen: Gylden chance for to klubber, der ikke er så finalevante, for at komme i Metal Cup-finalen over to intense kampe.

Ser man på ligatabellen og tidligere indbyrdes kampe, så ligner Odense en favorit, men omvendt er aalborgenserne jo i den grad i form for øjeblikket, så mon ikke de friske unge pirater i den grad lugter en mulighed for at overraske, som det var tilfældet i kvarten mod Rungsted tidligt på sæsonen?

– Aalborg er et ungt hold, som mangler nogle af de ældre ledertyper på banen. Det er et uforudsigeligt hold, der kan slå alle hold, og de har slået flere tophold, siger Bulldogs-træner Brad Gratton til Fyens Stiftstidende og anerkender, at gæsterne i aften har et særdeles giftigt powerplay.

– Vi skal i det mindste vinde kampen. Aalborg spiller godt på hjemmebane, så vi skal ikke derop med et nederlag eller uafgjort resultat. Lad mig sige det på denne måde: Hvis vi spiller, som vi skal gøre, så er jeg tilfreds, tilføjer Brad Gratton.

Hos Aalborg var firemålsskytten Nicolai Meyer i brændpunktet tirsdag i sejren over Gentofte, men måske al fokus på Meyer kan sende andre målskytter frem i frontlinjen hos nordjyderne. Også Lasse Jul Korsgaard har været vital på det seneste.

Holdene: Odense stiller igen uden John Armstrong, mens Aalborg formentlig igen har Lasse Bo Knudsen og Jeppe Jul Korsgaard inde fra U20-VM. Formentlig er det kun Anders Thode, der mangler hos Pirates.

Hold øje med: Det var “breddespillere” som Mike Daugulis og Frederik Sørensen, der i perioder trådte frem som målscorertyper hos Odense tirsdag aften i storsejren mod Esbjerg. Hos Aalborg naturligvis kig på fantastiske Nicolai Meyer, der nok lige er blevet nævnt en ekstra gang på taktikmødet hos Bulldogs.