Mere om Gentofte-Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

Desværre kunne FACEOFF-online.dk ikke være til stede i aftes i Gentofte Skøjtehal, men samler her lidt op på begivenhederne via Stars’ Facebook-side og mightybulls.dk, der begge har udmærkede rapporter om kampen.

Først og fremmest var det altså Gentoftes anden sejr på stribe, og det fejrede klubbens Facebook-side med overskriften “The Boys Are Back in Town”. Stars har igen ramt vindervejen, og der var 460 tilskuere i skøjtehallen i går- heraf et gedigent kvantum fra Rødovre.

De kunne se, at Gentofte bragte sig foran, da Luis Blak Olsen i første periode listede omkring buret og lagde pucken ind bag Stefan Ridderwall i Rødovre-kassen. En første periode, der ellers ikke bragte særlig mange store muligheder, hverken i den ene eller anden ende.

Der var Rødovre-dominans i anden periode. Med mange muligheder og en stærkt spillende Seppänen i Gentofte-buret. Rødovre-træner Jesper Duus var irriteret efter kampen, for det store overtag gav kun et mål. Jannik Karvinen scorede i powerplay.

– I anden periode vader vi i chancer, men vi er ikke desperate nok. Vi skyder for lidt og skyder på de forkerte tidspunkter. Vi søger ud mod hjørnet hele tiden. Vi har snakket om det. Det er en svaghed, som vi har, men det gentog sig altså, sagde Duus til mightybulls.dk

– Det sidder åbenbart dybt i drengene, at de gerne vil spille den helt ned på baglinjen inden de sætter den ind. Men sådan fungerer moderne hockey ikke, sukkede Duus.

Gentofte Stars fik i stedet scoret til 2-1 i anden periode. Stærke Cody Kunyk nettede efter en flot solopræstation og satte dermed en streg under sin høje klasse.

I tredje periode var kampen mere jævn, og Stars fik spillet flyttet lidt længere opad banen. Roberts Jekimovs sendte definitivt Gentofte-mandskabet op over playoff-stregen igen, da han med et brag af et hug i powerplay satte 3-1-målet. Stor jubel i Stars-lejren inden de to hold mødes søndag igen.

Jesper Duus gav klar besked til sit mandskab til mightybulls.dk:

– Hvis drengene ikke selv kan se, at der skal noget mere til end de leverede i dag, så forstår de ikke ishockey, sagde han.

Rødovre gav i øvrigt debut til finske Jere Pulli, der dannede backpar med Marco Illemann.