Medie: Målmandsstjerne færdig for sæsonen

Foto: Bridget Samuels

Montreal Canadiens kommer til at undvære målmandsstjernen Carey Price i resten af grundspillet, og selvom klubben skulle kvalificere sig til slutspillet, er det mere end tvivlsomt, om Price kan spille der, skriver mediet La Presse.

28-årige Price, som i sidste sæson blev kåret til NHL’s bedste målmand og til ligaens mest værdifulde spiller, har siddet ude med en skade siden 25. november. Canadiens har ikke meldt noget endeligt ud omkring, hvor de forventer at have Carey Price tilbage på isen, og det er der måske en god grund til.

Ifølge Montreal-mediet La Presse er udsigterne nemlig dystre for den canadiske målmandsstjerne, som eftersigende skulle have problemet med et ledbånd i det ene knæ. Ifølge La Presse har Price enten forstrukket eller revet et ledbånd i sit højre over.

Montreal Canadiens har i samråd med Carey Price valgt, at målmanden ikke skulle opereres. Han har i stedet forsøgt at genoptræne knæet, men det går ikke så godt som håbet. Derfor regner klubben ifølge La Presse ikke med, at Carey Price kommer til at spille mere i denne sæson – i hvert fald ikke i grundspillet.

Canadiens er lige nu tre point fra en slutspilsplads. Klubben har kun vundet ti af de 32 kampe, den har spillet, siden Carey Price blev skadet i slutningen af november.