Medie: Frederik Andersen burde være All Star

Foto: Jan Korsgaard

NHL satte onsdag navn på de 44 spillere, der skal deltage i årets All Star-weekend i Tampa i slutningen af januar. Der var ingen danskere på listen, men det burde der ifølge Sportsnet have været.

Det canadiske medie har set nærmere på, hvilke 12 spillere der har gjort sig fortjent til at blive udtaget til NHL’s All Star-weekend, men som ikke blev det, og her er Frederik Andersen nævnt.

Den store dansker har gjort det glimrende i Toronto Maple Leafs-målet i denne sæson, og han havde ifølge Sportsnet fortjent en plads på det All Star-hold, der blev udtaget fra Atlantic Division. Her gik de to målmandspladser i stedet til Andrei Vasilevskiy fra Tampa Bay Lightning og Montreal Canadiens-stjernen Carey Price.

– Torontos fans er nok lettede over, at Andersen får nogle fridage i stedet for at skulle deltage i All Star-kampen, fordi målmanden har spillet flere kampe og mødt flere skud end alle sin målmandskolleger, men den danske målmand, som har en redningsprocent på 92,1 og har lukket 2,69 mål ind i snit, har været en af Maple Leafs’ mest værdifulde spillere i denne sæson og ville være et logisk All Star-valg, skriver Sportsnet.

En ganske flot anerkendelse af Frederik Andersens præstationer i denne sæson, men som Sportsnet rigtigt skriver, så er det måske ikke nogen skade til, at All Star-weekenden giver Andersen en kamppause.

Sidste år var Frans Nielsen som den første dansker nogensinde udtaget til NHL’s All Star-weekend, men i år blev der altså ikke fundet plads til nogle danskere. Se hvilke 44 spillere, der er udtaget, her.