Medie: Frans Nielsen er blandt NHL’s bedste tovejsforwards

Det amerikanske sportsmedie Bleacher Report har givet sit bud på de bedste tovejsforwards i NHL, og der er en dansker med på listen.

Bleacher Reports skribent Allan Mitchell har rangeret de otte forwards, han mener er NHL’s bedste tovejsspillere, og på listens ottendeplads har han fundet plads til Frans Nielsen. 31-årige Nielsen er i gang med endnu en imponerende sæson for New York Islanders, og den danske centers præstationer er i de seneste år blevet anerkendt af flere nordamerikanske ishockeyeksperter.

På Bleacher Reports liste over de bedste tovejsforwards er Frans Nielsen i selskab med store NHL-profiler som Patrice Bergeron, Anze Kopitar og Jonathan Toews. Disse tre spillere udgør listens top tre, hvorefter Brad Marchand, Marian Hossa, Sean Couturier og Leo Komarov klemmer sig ind før Frans Nielsen.

Nielsen, som tidligere er blevet udråbt til at være en af NHL’s mest undervurderede spillere, vurderes altså til at være ligaens femtebedste tovejscenter i øjeblikket. Den danske Islanders-centers stærke præstationer i begge ender af isen vil formentlig også sikre ham en del stemmer, når vinderen af Selke-trofæet skal findes efter sæsonen.

Frans Nielsen har lavet 30 point i 46 kampe for New York Islanders i denne sæson. Han er lige nu i nul i plus/minus-statistikken, hvor han i sidste sæson endte på +8.