McDavid skal opereres for brækket kraveben

Connor McDavid kom galt afsted, da Edmonton Oilers tirsdag spillede mod Philadelphia Flyers, og på et pressemøde fortalte Oilers’ general manager Peter Chiarelli onsdag, at der venter stjernefrøet en tur under kniven og en lang pause.

18-årige McDavid faldt uheldigt ind i banden med to Flyers-spillere ovenpå sig i slutningen af anden periode i tirsdagens kamp. Den unge canadier, som blev taget med førstevalget i årets draft, forlod udgik af kampen umiddelbart derefter.

Edmontons cheftræner Todd McLellan sagde efter opgøret, at McDavid ville være ude i længere tid. På onsdagens pressemøde fortalte general manager Peter Chiarelli lidt mere om den canadiske centers skade.

– Connor brækkede sit venstre kraveben og skal opereres i dag. Han er ude på ubestemt tid og vi har ikke nogen præcis tidsramme på nuværende tidspunkt, sagde Peter Chiarelli.

I sidste sæson måtte McDavid også se til fra sidelinjen i en længere periode. Her holdt en håndskade ham ude i otte uger af juniorklubben Erie Otters’ sæson. Canadieren kom dog stærkt tilbage og lavede point i 24 kampe i træk, da han igen fik is under fødderne.

Connor McDavid har lavet fem mål og syv assists i 13 kampe for Oilers i denne sæson. I mandags blev han kåret som månedens rookie i oktober.