Video: McDavid langtidsskadet efter uheldigt fald

Der venter supertalentet Connor McDavid en længere pause, efter at den unge Edmonton Oilers-stjerne faldt uheldigt i tirsdagens kamp mod Philadelphia Flyers og beskadigede sin skulder.

18-årige McDavid kurede ind i banden med to Flyers-spillere omkring sig, da han mistede balancen efter at have sendt et skud på mål. Uheldet skete i slutningen af anden periode, og den unge canadier sad på holdets bænk i resten af perioden. Han udgik fra kampen i pausen mellem anden og tredje periode.

Umiddelbart efter kampen oplyste Edmonton Oilers’ træner Todd McLellan, at Connor McDavid vil være ude i en længere periode. Holdets general manager Peter Chiarelli vil formentlig fortælle mere om skadens omfang i løbet af onsdagen.

Se McDavids uheldige fald her:

Oilers har indtil videre kun oplyst, at der er tale om en skade i overkroppen. McDavid forlod arenaen i Edmonton med armen i en slynge, og det indikerer, at han enten har beskadiget sin skulder eller brækket sit kraveben.

Connor McDavid har lavet fem mål og syv assists i 13 kampe for Oilers i denne sæson. I mandags blev han kåret som månedens rookie i oktober.

Edmonton Oilers var bagud med 2-1, da Connor McDavid blev skadet, men det lykkedes holdet at vende kampen og vinde med 4-2.