McDavid-jagten når nye højder

Det bliver nok lige lidt nørdet nu. I Canada er hockeykortsamlere ved at gå amok over udgivelsen af årets Upper Deck-sæt, der indeholder de eftertragtede rookiekort “Young Guns”. Jagten går især efter supertalentet Connor McDavids Young Guns-kort, der er det mest eftertragtede rookiekort siden Sidney Crosby ramte NHL i 2005.

Flere butikker melder om tilstande, der leder tankerne hen på salget koncertbilletter med store internationale navne.

McDavids rookiekort er så eftertragtet, at forsalg af kortet, før produktet overhovedet var kommet på markedet, ikke kom under 200 dollars på Ebay. Sidenhen er prisen bare gået en vej på den eftertragtede 18-årige hockeyspillers kort, så de i dag ligger mellem 250 og 300 dollars stykket.

Ehlers også en eftertragtet herre

Med danske briller er det også sjovt at se på efterspørgslen af Nikolaj Ehlers’ Young Guns-kort. Den danske wing er dog ikke lige så eftertragtet som McDavid, men man skal alligevel op med 100 kr., eller mere, hvis man skal have fingrene i et Ehlers rookiekort i løssalg.

Selve æskerne, der indeholder 24 pakker á otte kort, koster 90-100 dollars i de nordamerikanske butikker, så trækker man et McDavid-kort, så er kassen tjent ind.