Matthias Asperup fortsætter i Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

Matthias Asperup er en af de danske spillere i Metal Ligaen, der med sikkerhed har styrke til at begå sig i en større liga. Men i første omgang vælger den elegante tekniker at blive i bardomsklubben Rødovre for endnu en sæson.

Det skriver Mighty Bulls i en pressemeddelelse. 

Tidligere i dag kom cheftræneren på plads med finske Riku-Petteri Lehtonen og nu er den første kontraktforlængelse altså også gået i orden.

24-årige Matthias Asperup har forlænget kontrakten for den kommende sæson og tager dermed hul på sin sjette sæson for Rødovre Mighty Bulls.

– Det er et spændende nyt projekt og en spændende ny træner. Jeg elsker at være i Rødovre og vil gerne opleve noget mere med klubben end hvad vi har gjort de sidste år. Jeg håber og forventer, at vi kan få lov til at spille med om medaljer.

– Jeg skal ind og bidrage med det offensive spil og have en ledende rolle på holdet og hjælpe til, at vi tager et skridt op ad, lyder det fra Asperup.

Sommertræningen starter om knap fjorten dage, hvor Rødovre-spillerne tager hul på den fysiske opbygning:

– Jeg skal fokusere på at opbygge en god form og holde styrken, så jeg bidrage i slutfaserne af kampene og i de afgørende momenter. Jeg glæder mig allerede nu til den nye sæson og til at spille foran vores fans igen – de støtter os altid og er de bedste i Danmark, siger han. 

Rødovre har i forvejen Jonas Sass og Kasper Jensen på kontrakt og forventer ifølge pressemeddelelsen at præsentere yderligere forlængelser i de kommende uger.