Mats Gustavsson ny træner i Amager Eliteishockey

Amager Eliteishockey skal have ny træner og bliver i den svenske afdeling – samtidig med, at det er en gammel kending, der bliver taget ind boksen hos den ambitiøse klub. Den tidligere mestertræner i 1. division for Gentofte, der også førte Amager til sølv i 2014/15, Mats Gustavsson, bliver sammen med sin søn, Markus Gustavsson, træner for Amager Eliteishockey.

Sidstnævnte har indstillet sin spillerkarriere i en ung alder, og har tidligere spillet for både Amager og i sidste sæson Hvidovre.

–  Peter Enehag og Patric Jönsson (sidste sæsons træneren) har gjort et stort og professionelt arbejde med holdet hvilket Mats og Markus Gustavsson nu vil føre videre. Peter karrieren i Hvidovre, mens Patric skal træne i Sverige. Begge ønsker vi held og lykke fremadrettet, skriver Amager.

– Mats og Markus Gustavsson tager nu fat på at følge op på de seneste to års flotte resultater, og arbejdet med at samle den kommende trup, er for længst gået igang. Det ser allerede nu meget lovende ud, og vi vil formentlig allerede i næste uge præsentere de første spillere, lyder det fra Amager Eliteishockey.