Matias Leer: Føler ikke, jeg fik chancen i White Hawks

Tidligere på dagen offentliggjorde Frederikshavn White Hawks, at kontrakten med den unge back Matias Leer var blevet brudt for den sidste del af sæsonen. Leer satser på studierne i Aalborg, og ved endnu ikke, om han fortsætter med ishockeyen. 

Det er en ærgerlig back, der forlader White Hawks – uden at han reelt mener, at han fik chancen hos nordjyderne. Det siger han i et interview med Kanal Frederikshavn.

– Helt ærligt så føler jeg ikke, at har fået chancen. Jeg blev stemplet ret tidligt, men når det så er sagt, så var det jo op til mig selv at vise mit niveau, da chancen bød sig i de første uger af forsæsonen. Det gjorde jeg tydeligvis ikke, og det endte med, at jeg desværre ikke fik lov til at træne på is med resten af holdet, da træneren har en filosofi om kun at træne med 20 mand. I den situation var det svært at udvikle sig og vise sin berettigelse, mener Matias Leer.

Han ærgrer sig over, at White Hawks hentede den finske back Santeri Suostio ind som erstatning for den skadede Kasper Kristensen og svarer på spørgsmålet om, hvorvidt han mener, at frederikshavnerne satser på egne talenter:

– Hvis man kigger på vores unge forwards, så får de lov til at spille meget, hvor de så også gør det rigtig godt. Jeg synes dog ikke, signalet er super godt, idet man henter en back ind efter skaden til Kasper. Som ung back er skader jo ens mulighed for at vise, hvad man kan, siger Matias Leer til Kanal Frederikshavn.