Mathias Seldrup forlænger med Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

Målmand Mathias Seldrup havde en fremragende sæson for Esbjerg Energy, der endte med at tage en fjerdeplads efter nederlaget i bronzekampen mod Rungsted. 

Nu er det sikkert og vist, at Seldrup tager en sæson mere i Esbjerg, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

-Der har været interesse fra andre klubber, men jeg var slet ikke i tvivl om, at Esbjerg var min førsteprioritet. Jeg har det godt i klubben, hvor tingene uden for isen også fungerer perfekt, og så har trænerteamet givet mig den fornødne tillid og chance, som man har brug for som målmand. Jeg har fået lov til at udvikle mig her i Esbjerg og kan stadig gøre det. Klubben troede også på mig og turde satse på mig, da jeg var en mere ukendt målmand, så derfor er det dét helt rigtige valg for mig at fortsætte i Esbjerg Energy, understreger Mathias Seldrup.

I den netop afsluttede sæson er det blevet til meget istid i målet med 32 kampe i Grundspillet, 13 kampe i slutspillet samt to optrædener i Champions Hockey League. Og tallene viser samtidig, at Seldrup har været en solid sidste skanse, der har præstereret blandt ligaens allerbedste med en redningsprocent på cirka 92. 

Esbjerg Energy har dermed målmands-duoen på plads, da Nicolaj Henriksen ligeså er på kontrakt for sæsonen 2018/19.

-Nicolaj og jeg har et fantastisk samarbejde, vi er ikke konkurrenter men gode holdkammerater, der støtter hinanden maksimalt, så jeg vil påstå, at vi kun gør hinanden bedre, vurderer Mathias Seldrup.

Efter planen skal den 21-årige keeper, der er født og opvokset i Herning, også studere ved siden af ishockeyen i den kommende sæson, hvor målet er at komme ind på uddannelsen som markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet Sydvest.