Mathias Seldrup årets spiller i Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

Flot sæson af Mathias Seldrup, der erobrede målmandsposten for Esbjerg i løbet af sæsonen. Det gav ham også sejren i afstemningen om årets spiller i det vestjyske, skriver Esbjergs hjemmeside. 

Jeg er utrolig stolt over at blive kåret som Årets Spiller – det betyder enorm meget for mig, at det netop er fansene, der har stemt, da jeg altid har haft et super samspil med dem.

-Jeg er selvfølgelig stadig skuffet over, at vi ikke kom i finalen, for det var virkelig kun marginaler, der afgjorde serien mod Aalborg. Men generelt har jeg haft en god sæson, jeg har fået større erfaring og mere ro i mit spil. Jeg synes selv, at jeg har arbejdet hårdt, specielt med det mentale. Og her må jeg også bare give Nicolaj Henriksen en kæmpe tak, som har været rigtig god sparring for mig – specielt her i slutspillet, hvor jeg godt har kunne miste fokus. Vi er et team, og det gælder om at holdet får succes.

– Det er virkelig et lækkert ur jeg har fået, så jeg kan kun sige mange tak til alle dem, der har stemt på mig, siger Årets Spiller, Mathias Seldrup.

Top 5 listen af stemmer hos Esbjerg Energy:

  1. Mathias Seldrup
  2. Phillip Bruggisser
  3. Jeppe Vinther
  4. Carson McMillan
  5. Adam Miller