Mathias From skifter til AIK Stockholm

Foto: Jan Korsgaard

Der gik ikke længe, før Mathias From fandt en ny klub. I går blev det offentliggjort, at den hurtige danske angriber og Södertälje havde opsagt samarbejdet.

Der verserede også historier i de svenske medier om, at From skulle have været på udflugt i Stockholm med nogle kammerater samtidig med, at han havde meldt afbud til en kamp for Södertälje. 

Men alt er nu gået i orden igen for Mathias From, der af AIK-sportschef Anders Gozzi kaldes den hurtigste spiller i Allsvenskan. 

– Det er en spidskompetence, vi håber at kunne drage stor nytte af. Han er et talent udover det sædvanlige, og vi er glade for, at han kommer til at bære de sortgule farver i resten af sæsonen, siger Anders Gozzi. 

Mathias From har tidligere i sæsonen spillet for Rögle i SHL, inden han altså skiftede til Södertälje senere på sæsonen. Han startede godt i Rögle, men har ikke fundet sit spil sidenhen, men kan altså nu nå at redde sæsonen med en god afslutning i AIK Stockholm – og måske komme i betragtning til VM-truppen i maj.