Marlo Koponen skifter fra Gentofte til Herning

Den første spiller er væk i forbindelse med Gentoftes vilde uge, der endnu ikke er afsluttet i ro. Den finske back Marlo Koponen skifter fra Gentofte til Herning, mens det til gengæld bliver et farvel til unge Eetu Vento, der nu er ude af Hernings trup. 

– Koponen har været en top forsvarsspiller i de sidste halvandet år i den danske liga, og havde stor andel af Gentoftes succes sidste sæson. Han er en type, der er vant til – og kan bære – masser af spilletid, og har gode kvaliteter både i det defensive og offensive spil, så på mange måder en komplet tovejs forsvarsspiller.

– Med godt 160 kampe i den bedste finske liga og næsten 300 i den næstbedste, så fornægter erfaringen sig heller ikke, og så har Marlo Koponen med sin størrelse også i høj grad det fysiske tilsnit med i sit spil, siger Herning Blue Fox’ finske cheftræner Petri Skriko i en pressemeddelelse. 

– Det betyder samtidig også, at Herning Blue Fox bliver nødt til at sige farvel til finske Eetu Vento, som kom til klubben i sommers i første omgang på en tryout, og har sidenhen høstet en masse erfaring i Blue Fox defensiven. Eetu har på alle måder været en yderst positiv oplevelse, og er virkelig vokset med opgaven, lyder det.