Marlo Koponen fortsætter i Gentofte Stars

Den solide finske back Marlo Koponen fortsætter endnu en sæson i Gentofte Stars.

Koponen kom til Gentofte midt i sidste sæson, og imponerede ikke mindst med stærkt defensivt spil og stor fysik. Den glæder træner Karsten Arvidsen sig til at få et gensyn med.

Marlo er en vigtig brik i vores forsvar, der havde stor ære af vi ikke lukkede mange mål ind. Et godt angreb kan vinde kampe, men et godt forsvar kan bringe et hold til slutspillet, det er også vores målsætning næste sæson. Med Marlo ombord styrker det vores mulighed for at opnå det, siger træner Karsten Arvidsen i en pressemeddelelse.

– Han er en fysisk stæk back med et godt skøjteløb, der spiller kontant i egen zone og vinder mange en mod en-dueller. Han er god i sin første pasning og ydermere en fantastisk personlighed med stor vindermentalitet. Marlo gør spillere omkring ham bedre, derfor er jeg rigtig glad for at det er lykkes at beholde ham i Gentofte Stars, lyder det fra Gentofte-træneren.

Marlo Koponen havde – inden han kom til Gentofte – spillet 162 kampe i den bedste finske liga og den 30-årige back har såmænd også næsten 300 kampe i Mestis – næstbedste liga i Finland – på sit cv. I den kommende sæson er han i Metal Ligaen.