Markus Lauridsen har skrevet kontrakt med Red Bull München

728 Vm org
Foto: Jan Korsgaard

Endnu en dansk landsholdsspiller har fundet en ny destination for den kommende sæson, og det bliver noget af et hop fra nord til syd for Markus Lauridsen, der formentlig også hopper fra bunden af tabellen til toppen af tabellen.

I fjor spillede han for Leksand i den nederste del af SHL, men skifter nu til de forsvarende tyske mestre, Red Bull München.

Dermed bliver Lauridsen også holdkammerat med landsholdsmakkeren Mads Christensen, og de skal sammen forsøge at hjemføre det tredje mesterskab på stribe for den sydtyske klub.

– Efter jeg mødte Don Jackson (træner) og Christian Winkler (sportschef) var jeg ikke i tvivl om at vælge München. Begge overbeviste mig fuldstændig om klubbens koncept. Derudover har jeg virkelig ikke hørt andet end godt om organisationen. For mig gælder om at gøre det her succesfulde hold endnu mere succesfuldt. Jeg vil arbejde hårdt, for jeg vil også vinde titler med München, siger Markus Lauridsen til klubbens hjemmeside.