Mark Lee klar for SønderjyskE

Mark Lee er klar for SønderjyskE, skriver klubben i en pressemeddelelse, som netop er kommet på klubbens hjemmeside her til aften. Den tidligere EfB Ishockey-spiller kommer fra den italienske klub Fassa Falcons, hvor han spillede indtil begyndelsen af december. Nu er han tilbage i dansk ishockey, hvor han senest var i 2009/10-sæsonen.

– Mark Lee er en meget dygtig tovejsspiller, som kan spille alle offensive positioner på banen. Han har en utrolig høj arbejdsmoral, og han er den udprægede holdspiller, der altid går foran og ofrer sig for holdkammeraterne, siger SønderjyskE-træner Dan Ceman.

– I samtalerne med Mark Lee har det for mig været meget tydeligt, at han er nået til et punkt i hans flotte karriere, hvor højeste prioritet er at vinde et mesterskab. Det er den tilgang, han har med i sportstasken, og vores sponsorer og fantastiske fans kan derfor godt begynde at glæde sig. Han vil gå lige ind på holdet, og vi kan næsten ikke vente med at få ham på isen, siger Dan Ceman.

– Mark Lee har bestået lægetjekket, han er kampklar, sund og rask, og vi har siden starten af denne uge arbejdet intenst med at få alle papirer med arbejd – og opholdstilladelserne på plads.  Vi håber derfor også, at vi, så hurtigt det overhovedet er muligt, kan præsentere Mark Lee i SE Arena, siger Ceman.