MARIO SIMIONI TILBAGE TIL SØNDERJYSKE

Foto: iShoot.dk

Sikke en bombe, som altid troværdige Nordschleswiger.dk smider her til morgen og i dagens avis.

Mario Simioni vender tilbage til SønderjyskE, som han forlod efter mesterskabet i 2013. Dengang var stemningen mellem ledelsen og Simioni ikke alt for god. 

Sårene skulle altså nu være helet, og efter nogle år, hvor Simioni har været i Bolzano, Herning og senest to sæsoner i Frederikshavn, er han altså nu tilbage, hvor hele hans danske eventyr begyndte. 

Mario Simioni blev i midten af 90’erne hentet ind til klubben, hvor han endte som en folkekær topscorer, og hans popularitet steg til uanede højder, da han i 2006 hentede mesterskabet til SønderjyskE og Vojens efter næsten 25 års tørke. 

Guldmedalje på guldmedalje fulgte med sønderjyderne, som Mario Simioni førte til fire mesterskaber og tre pokaltitler, og han fik medalje i hver eneste sæson, han trænede SønderjyskE.

Nu håber sønderjyderne, at han er den rette mand til at føre holdet tilbage til ny storhed efter et par skuffende sæsoner, hvor kvartfinalen har været endestation. 

– Vi er på vej ind i den afgørende fase af vores søgen efter træner og håber, at vi snart kan præsentere en løsning. Navne vil jeg ikke kommentere, siger SønderjyskE-sportschef Kim Lykkeskov til avisen. 

– Jeg er fortsat bosat i Vojens, og derfor er klubberne i geografisk nærhed naturligvis interessante. Jeg ved, at der har været en kontakt til SønderjyskE, men jeg har overladt kontraktforhandlingerne til min agent, som du meget gerne må tale med, siger han til Nordschleswiger.dk

Avisen fik ikke hold på Bjarne Madsen, men Simioni tilbage til SønderjyskE skulle altså være god nok, så skiftet fra Frederikshavn til SønderjyskE bliver formentlig offentliggjort en af de kommende dage. Umådelig interessant melding fra den lige nu slumrende kæmpe i syd, der nøjagtig som Herning i fjor med Todd Bjorkstrand henter den gamle guldtræner frem fra gemmerne. 

I Herning var det ikke noget vellykket eksperiment, lad os se, om Mario Simioni kan rejse sønderjyderne igen.