Mario Simioni savner vilje og beslutsomhed

Foto: Jan Korsgaard

For udenforstående lignede det søndag et SønderjyskE-hold, der savnede ti procents glød og gejst i seriens kamp to mod Rungsted.

Og det var ikke en helt gal fortolkning, hvis man bagefter spurgte træner Mario Simioni var det ikke en helt gal fortolkning. Det var i hvert fald nogenlunde samme indtryk, træneren havde haft af sine spillere. 

– Jeg ser ikke samme ild og beslutsomhed som hos modstanderen – og heller ikke den samme gejst, som vi leverede i de to øvrige playoff-serier. Vi havde otte skud på mål i to perioder i en slutspilskamp på hjemmebane – kalder du det “determination”, lød det med klassisk Simioni-retorik til Der Nordschleswiger. 

– Det så ud som om, at nogle spillere blot er tilfredse med at være i finalen og ser med tilbagelænethed på fire sejre i fem grundspilskampe mod Rungsted. Alle de kampe i grundspillet var tætte og vi havde også en god portion held, sagde Simioni til Der Nordschleswiger. 

– Søndag gav vi tre lette mål væk. Hvis vi tilbage i den her serie, skal vi ikke give kontrollen væk i egen zone igen, siger Mario Simioni.