Marginalerne manglede for Rødovre i aften

Foto: Ian Nielsen

En seværdig affære i aften i Rødovre Skøjte Arena, skriver klubbens hjemmeside efter slaget mod Kristianstads IK, hvor det blev til en svensk 3-2-sejr over hjemmeholdet. Dermed fik Kristianstads IK revanche for 2-6 mod Rungsted torsdag aften. 

Rødovre var uden en håndfuld folk, men det gav muligheden for for eksempel Frederik Skovby til at træde frem. Han brændte den største mulighed i en målløs første periode, og det var i stedet gæsterne, der scorede kampens første mål i anden periode. Her stod Stefan Ridderwall glimrende. 

Til slut i perioden kom tyrene så endelig på tavlen. Det var Jannik Karvinen der insisterende drev pucken fra egen zone og grunlagde scoringen, som på mange måder lignede den svenske. Målscorer var Morten Andreasen, fortæller Rødovres hjemmeside. 

Hjemmeholdet havde deres udfordringer med udspil af egen zone, og det blev kostbart i tredje periode, men før dette satte Morten Andreasen sin anden scoring. En sand perle på forarbejde af Andre Pison. 2-1 til Rødovre. 

Kristianstad slog igen med to scoringer til sidst i kampen og vendte dermed til en 3-2-sejr, der ikke blev truet i slutfasen, selv om Rødovre fik lagt pres på gæsternes mål. God og intens kamp, hvor man kunne mærke, at sæsonstart nærmer sig.