Marcus Olsson forlænger med Rungsted frem til 2020

Vojens Efterskole
Foto: Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk
Vojens Efterskole

Rungsted Seier Capital har forlænget kontrakten med kaptajnen Marcus Olsson for yderligere én sæson, frem til maj 2020. Dermed er Marcus Olsson klar til sin tredje sæson i de mørkeblå trøjer, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Den 32-årige center kom til Rungsted i sommeren 2017 efter to sæsoner i Frederikshavn White Hawks. Tidligere i karrieren har Marcus Olsson spillet for blandt andre Malmö Redhawks og Vienna Capitals.

– Marcus Olsson har været en stor del af denne sæsons gode start. Han har overtaget anførerbindet efter Morten Green, og denne opgave har han løftet helt fantastisk. Sportsligt er Marcus også en vigtig brik på holdet, og han går altid først og viser vejen for både de unge, samt de mere rutinerede spillere, siger sportschef Morten Hagen. 

– Forlængelsen med Marcus Olsson går hånd i hånd med ønsket om kontinuitet på holdet. Denne sæson har vi beholdt tre importspillere fra året før, og det er vores ambition et tilsvarende antal skal forlænges i år. Vi har en stålsat tro på, at vejen til succes er at stammen på holdet er intakt fra sæson til sæson, tilføjer direktør Thomas Friberg.