Marcus Almquist skifter til HV71 efter sommerferien

Marcus Almuquist blev dobbelt målscorer for Danmark i dag.

Et af de store talenter herhjemme, Rødovre-angriberen Marcus Almquist, skifter i den kommende sæson til HV71, hvor han skal husere på klubbens juniorhold og primært spille på klubbens Junior 18-mandskab. 

Almquist repræsenterede for nylig HV71 og scorede fire gange i finalen ved den store juniorturnering Scandinavium Cup i Göteborg. Efter sommerferien flytter han til Jönköping for at afslutte folkeskolen, spille hockey og derefter er planen, at han skal fortsætte på klubbens hockeygymnasium.

– HV71 virker som en klub, der er rigtig godt struktureret, og jeg fornemmer, at det er der, jeg får bedst mulig udvikling. De har været meget samarbejdsvillige, og har blandt andet sørget for, at jeg kommer til at gå i skole med mine holdkammerater, så jeg kan blive sluset bedst muligt ind, siger han til Faceoff.dk. 

Marcus Almquist spillede i sidste sæson for Malmö, men rykkede før denne sæson tilbage til Rødovre. Det var der et par årsager til. 

 Jeg flyttede tilbage til Danmark fra Malmö i den her sæson for at få et godt år i skolen. Samtidig ville jeg også gerne have et godt år med vennerne jer i Rødovre. Det er jeg i gang med nu, og føler mig helt klar til at tage skridtet og spille for HV71, der virkelig har taget godt imod mig.

15-årige Marcus Almquist har gennem hele sin juniortid været en af de fremmeste målscorere i Danmark, og spiller i indeværende sæson med over et point i snit både for Rødovres U20-mandskab og på 1. division. Han har ligeledes repræsenteret Danmarks U18-landshold i denne sæson.