Marchand: – Eller er bare en mand, der spiller 10-12 minutter pr. kamp

En af de mest omtalte episoder i nattens NHL var bataljen mellem Brad Marchand og Lars Eller, der ikke endte med at blive til noget. 

Boston-spilleren og den danske Stanley Cup-matchvinder fra i fjor havde i sæsonens første kamp været i et voldsomt slagsmål, da Brad Marchand kastede sig over Lars Eller, da Marchand mente, at Eller havde jublet for voldsomt over et mål til 7-0. 

Eller “svor hævn” og udfordrede Boston-spilleren til en ny nævekamp i nat. Marchand ville ikke slås og forklarede efter kampen hvorfor. 

– Jeg har ikke kigget på statistikkerne, men jeg føler virkelig ikke, jeg har behov for at bevise. Eller spiller måske 10-12 minutter pr. kamp, jeg spiller 20 minutter. De fører 1-0, og vi skal i powerplay. Det giver ikke meget mening at slås – sådan er det, sagde Brad Marchand til pressen efter kampen. 

Fakta er trods alt med Lars Eller i forhold til Marchands udtalelser, for danskeren har spillet 16:55 pr. kamp i denne sæson – og Washington har i øvrigt vundet de 14 seneste kampe mod Boston.

Det er 28 sekunder inde i interviewet her, at Brad Marchand taler om balladen mellem ham og Eller:

Se nattens episode her:

Her episoden fra “opening night”, hvor Brad Marchand flippede på Lars Eller, da Marchand mente, at danskeren jublede lidt for meget over en scoring til 7-0.