Mange minutter i straffeboksen og Aalborg-sejr i Herlev

Foto: FN Sportsfoto/Frank Nielsen

Herlev Eagles-Aalborg Pirates 2-3 (1-2,1-0,0-1) Efter tre sejre på stribe kom Herlev ned på jorden i Ørneborgen, hvor en udvisningsfyldt match endte med en 3-2-sejr til gæsterne fra Aalborg. Konsekvensen af de mange minutter i straffeboksen var fire powerplay-scoringer. 

Inden det brød løs med udvisningerne scorede Jeppe Jul Korsgaard for gæsterne. Der var udligning til Herlev i det 13. minut. 

Kim Staal assisterede Remy Giftopoulus og hovedparten af de 639 tilskuere i Ørneborgen kunne juble. Det brød stille og roligt løs med strafminutter som første periode skred frem.

Straffeslagsmål af Thomas Spelling lige da klokken passerede 16 minutter – og gæsterne var foran 2-1 efter de første 20 minutter. 

Udvisningerne væltede ned over Herlev i første halvdel af anden periode, men hjemmeholdet overlevede og red stormen af. Og fik i stedet udlignet til 2-2. Det var, da Cam Braes sad udvist for Aalborg. Brett Thompson udnyttede et straffeslag.

Samme Thompson måtte ud i slutningen af anden periode for roughing sammen Aalborgs Lasse Bo Knudsen og en anden Herlev-spiller Per Savilathi Nagander, der tog hele fem udvisninger på aftenen.

Det blev en dobbeltudvisning til Herlev, der kostede det afgørende Aalborg-mål. To mand i overtal udnyttede Aalborg til at score ved Cam Braes.

3-2 til Aalborg, og så var det ellers nordjydernes spillere, der røg i boksen. Fire tominutters-udvisninger og en 10’er i de sidste 10 minutter kunne Herlev dog ikke udnytte og dermed løb gæsterne altså med sejren.

Desværre ingen Faceoff-reporter i Herlev i aften. Artiklen baseret på kamprapporten.