Målsnuderne: Andreas Silfverberg

I denne sæson har flere hold i 1. division trukket et par skarpe målscorere op af hatten. Derfor sætter Faceoff-Online nu fokus på disse og vil over sæsonen give en lidt mere uddybende præsentation af disse. 

Andreas Silfverberg er næppe et navn der får klokkerne til at ringe, hos de uindviede i dansk ishockey. Og så alligevel. Den 24-årige forward er nemlig ud af Malmø Redhawks-organisationen, hvor han blandt andet har spillet sammen med Sebastian Ehlers og Nicki Kisum (begge Aalborg Pirates) og ikke mindst den nuværende holdkammerat Rasmus Damgaard.

Andreas Silfverberg har i flere sæsoner hos Malmø Redhawks markeret sig som en af de stærkeste pointslugere. Og det er derfor heller ikke noget under, at han i sine seneste fire kampe har scoret i alle og noteret sig for samlet set syv mål.

I de seneste sæsoner er det dog gået lidt ned ad bakke for den ellers så træfsikre svensker, der gik fra J20 Superelit hos Malmø til IK Pantern i Divsion 1, hvor det blev til tre point (et mål og to assists) i 22 kampe. Sæsonen efter kom der dog noget mere fart på, og det lykkedes Silfverberg at lave 28 point (15 + 13) i 37 kampe.

Unge Silfverberg tog derfor en sæson mere hos IK Pantern. Det blev dog aldrig til det forventede gennembrud og derfor søgte forwarden videre til Lund Giants i Divsion 2. Han blev sidenhen kontaktet af Tyringe, som ønskede at benytte sig af talenten. I de to sæsoner lykkedes det at lave 78 point (41 + 37) i 79 kampe.

Det overbeviste Hvidovre om, at han skulle være den kommende forstærkning i jagten på et 1. divisionsmesterskab i denne sæson. Og det må siges, at han indtil videre ikke har skuffet. Hvis han fortsætter sin imponerende opstartshøst, er der ingen tvivl om, at han kan tilføre holdet enormt meget pondus i de afgørende kampe.