Malmö vandt over Hvidovre i damernes storkamp

Det blev en tæt affære, da Hvidovres kvinder tog imod Malmös ditto i Damettan Södra.

En kamp med mere end almindelige perspektiver, eftersom et par håndfulde af Hvidovres spillere inden sæsonen skiftede til Malmö, som stille og roligt er begyndt at satse på damehockeyen.

En af dem, polske Kamila Wiesczorek, bragte Malmö på 1-0, men Sofie Skriver udlignede for Hvidovre i det 19. minut. Men kort efter scorede slovakiske Dominika Takacova for Malmö, og 3-1-målet i det 26. minut blev scoret af Josephine Asperup. 

Kort efter lignede det en afgørelse, da Jessica Nilsson scorede til 4-1 for de svenske gæster, men en Hvidovre-time out fik hjemmeholdet til hægterne og pludselig scorede hjemmeholdet to gange.

Julie Østergaard og Signe Sass reducerede inden anden periode var ovre, og dermed var stillingen 3-4 inden tredje periode, men her slog endnu en af Malmös slovakker til.

Det var Dominika Maskalova, der to minutter inde i tredje periode scorede kampens sidste mål til 5-3 for Malmö, som blev kampens slutresultat. Dermed altså sejr til “det gamle” Hvidovre mod de nye unge og vilde. 

I dag lørdag, blev Hvidovre igen overvundet af et de stærkere svenske hold i Damettan, eftersom Karlskrona vandt 4-1 i Allan Villadsen Ishockey Arena.