Malmö satser på dansk målmandsduo hos kvinderne

Malmö Redhawks’ nye satsning på dameholdet, der skal spille Damettan Södra – formentlig mod Hvidovre blandt andre – har i den grad dansk ansigt. For nylig meldte syv Hvidovre-spillere sig klar til at spille for Malmö efter sommerferien, og nu har den skånske klub snuppet endnu to danske profiler. 

Målmand Lisa Jensen, der tidligere har været ankermand på det danske landshold, kommer fra Hvidovre, mens Martine Terrida, der i år var i buret for det kvindelige danske U18-landshold ved VM også skifter. Terrida har i de seneste sæsoner været målmand for Herlev. 

Ny træner for Malmö er i øvrigt også en tidligere “dansker” idet det bliver Hvidovres træner fra i fjor, Jonathan Salmén, der skal stå i spidsen for Malmö Redhawks-kvinderne. 

– Lisa er landsholdsmålmand i Danmark og har været deres førstemålmand i et par sæsonger. Hun satser på at tage næste skridt i karrieren og ser Redhawks som det perfekte sted for at fortsætte sin udvikling, siger han til Malmö-klubbens hjemmeside. 

– Også Martine er dansk landsholdsmålmand, men på juniorsiden. Hun er bare 17 år, og hun kommer også herover for at fortsætte sin udvikling og blive en endnu bedre målmand.