Malmö-blogger: Hardt er med sikkerhed på vej til Redhawks

Foto: Jan Korsgaard

Rygterne har verseret i nogle måneder, men nu slår den svenske blogger, Johan Svensson – Mr. Madhawk – fast, at Nichlas Hardt fra den kommende sæson skifter til Skåne-klubben. Han får næsten Malmö-sportschef Patrik Sylvegård til at bekræfte at historien er korrekt.

– Det er meget muligt, at han spiller her i den kommende sæson, men om det er sikkert, kommer til at stå for din egen regning. Jeg bekræfter bare ikke noget, for vi skal spille sæsonen færdig, inden jeg begynder at udtale mig om forskellige ting (som nye spillere), siger Sylvegård til Expressen/Kvällsposten, hvor Johan Svensson er fast blogger og skribent.

Viser historien sig at være sand, hvilket synes sandsynligt, så er Hardt på vej “tilbage til rødderne” i Malmö, hvor han begyndte hele sit udlandseventyr. Godt nok havde han lige en kort afstikker til finske Tappara Tampere i 2007/08, men første hele sæson i udlandet var i Allsvenskan for Malmö Redhawks, hvor Hardt spillede to sæsoner, inden skiftet til Jokerit, hvor han var tre sæsoner, inden turen igen gik Sverige og Linköping.

Her er danskeren en højt respekteret SHL-spiller, der dog har haft skadesproblemer i indeværende sæson, men dog er på vej tilbage for at spille svensk slutspil med Linköping, der i dag spiller i Brynäs og formentlig går direkte i kvartfinalen efter grundspillet. Sådan ser tabelsituationen i hvert fald ud lige nu.