Målmændenes aften i NHL

Der var hele 11 kampe i NHL i nat og det blev i den grad målmændene der stjal showet de fleste steder. Hele fem shutouts blev det til i de 11 kampe.

I Boston var der Bruins’ keeper Tukka Rask der var kampafgørende med 22 redninger i mod Toronto Maple Leafs, som måtte se sig slået med 2-0, på to mål sent i kampens tredje periode.

I Ottawa gav Philadelphia Flyers hjemmeholdet Senators kamp til stregen og producerede hele 36 skud på mål, men ingen af dem passerede en yderst velspillende Craig Anderson i værternes mål.

Senators var i den anden ende noget skarpere og satte 4 pinde  og vandt dermed kampen med sikre 4-0.

Som tidligere nævnt i en anden nyhed her på sitet fik Anaheim Ducks klø af Tampa Bay Lightning, som havde en storspillende Ben Bishop i målet, og med 30 redninger tog han sig af first star i kampen i 5-0 sejren.

Vigtige sejre til Red Wings og Wild

Der var sejre til Detroit Red Wings og Minnesota Wild i nat. Begge hold anser sig som deltagere i denne sæsons slutspil, dog har de begge kæmpet lidt med at finde spillet og pointsene.

Red Wings tog en overtids sejr på udebane i St. Louis, hvor Blues blev besejret med 4-3, på Teemu Pulkkinens powerplay mål med kun 20 sekunder tilbage af ovetiden.

Wild slog divisionsrivalerne fra Nashville Predators på hjemmebane med solide 4-0, efter Devan Dubnyk tog sig af alle 23 skud fra udeholdet.

Sejrene til de to hold, sikre dem dermed vigtige points i forhold til det tætte midterfelt der findes i begge conferencer.

Målrige kampe i Florida og Washington

Der var målfest i Florida, hvor Panthers havde besøg af formstærke New York Rangers, som endte med at vinde med 5-4 efter overtid. Rick Nash afgjorde med sit tredje mål i kampen, da han scorede i powerplay i overtiden.

Florida fik et mål fra den spillende legende Jaromir Jagr, som i øvrigt spillede hele 21 minutter i kampen på trods af sine 43 år.

I hovedstaden Washington holdte hjemmeholdet Capitals målfest med Colorado Avalanche. Capitals vandt kampen med 7-3 blandt andet på et besynderligt mål du kan se her.

En kamp der ikke var målfest i, var kampen i Dallas, hvor Stars’ Antti Niemi holdt målet rent og dermed gjorde Jamie Benn til den store spiller, da han scorede to mål i 3-0 sejren over Buffalo Sabres.

Niemi havde 22 redninger i løbet af kampen og tog sig af first star.

Nattens resultater:

Boston Bruins – Toronto Maple Leafs 2-0

Ottawa Senators – Philadelphia Flyers 4-0

Tampa Bay Lightning – Anaheim Ducks 5-0

Pittsburgh Penguins – San Jose Sharks 1-3

Winnipeg Jets – Arizona Coyotes 3-2

Florida Panthers – New York Rangers 4-5 (OT)

Washington Capitals – Colorado Avalanche 7-3

Dallas Stars – Buffalo Sabres 3-0

Minnesota Wild – Nashville Predators 4-0

Vancouver Canucks – Chicago Blackhawks 6-3

St. Louis Blues – Detroit Red Wings 3-4 (OT)