Video: Malkin strålede, Stars fortsætter den gode form

Pittsburgh Penguins har ikke haft den bedste start på sæsonen, og de kæmper stadig med at finde den rytme og dynamik i deres spil, som de tidligere har været så kendt for. Sidney Crosby har blot 9 points i 18 kampe og mange undres over, hvad der er i vejen med NHLs største stjerne igennem de sidste år.

Heldigvis har Penguins en anden superstjerne i form af Evgeni Malkin og han lavede to mål og to assister i nat, da Penguins hjemme mødte Minnesota Wild. Det blev til en sejr på 4-3, efter hjemmeholdet havde været oppe med 4-1.

I sær i tredje periode storspillede Marc-Andre Fleury i hjemmeholdets mål, da gæsterne pressede på.

Stars fortsætter stærk form
Dallas Stars har leveret mere end forventet i denne sæson og i nat fortsatte den fine form, holdet befinder sig i, da de på udebane slog Buffalo Sabres med 3-1.

Holdet er båret frem af Jamie Benn og Tyler Seguin i angrebet. Begge stjerner ligger i top fem på NHLs topscorerliste. I nat var det dog anden og tredjekæden, der lagde fundamentet til sejren, inden de to stjerner kombinerede for det sidste mål i tomt net.

Med sejren konsoliderer Stars deres sin plads i Western Conference og er inde i en stime på 3 sejre i træk.

Blue Jackets på vej
Columbus Blue Jackets fyrede for godt en uge siden sin træner og ansatte i stedet rutinerede John Tortorella, efter de indledte sæsonen med otte nederlag på stribe. Men det ser ud til at “Torts” har fået vendt skuden.

I nat blev det til en flot skalp, da Blue Jackets slog stærke St. Louis Blues med 3-1 på hjemmebane og dermed sikrede den tredje sejr på stribe.

Columbus har et bredt hold med stærke prospects, men har manglet at få det til at fungere, derfor kan de, hvis de får gang i maskineriet, blive en farlig outsider til en slutspilsplads.

Nattens resultater:
Boston Bruins – San Jose Sharks 4-5
Buffalo Sabres – Dallas Stars 1-3
Philadelphia Flyers – Los Angeles Kings 2-3 (efs.)
Columbus Blue Jakcets – St. Louis Blues 3-1
Pittsburgh Penguins – Minnesota Wild 4-3
Toronto Maple Leafs – Colorado Avalanche 5-1
Nashville Predators – Anaheim Ducks 3-2
Calgary Flames – New Jersey Devils 3-2

Se Malkins vanvittige mål til 4-1 i mod Minnesota Wild: