Magnus Molge spiller resten af sæsonen i Gentofte

I ishockeymiljøet har rygterne om Magnus Molges skifte til Gentofte svirret nogle uger, og med Stars-organisationens tilsyneladende nu fornuftige økonomi blev skiftet i går en realitet. 

U20-landsholdsspilleren, der var med Danmark i Canada i jule- og nytårsdagene, spillede nemlig for Gentofte i gårsdagens kamp mod Odense, som hjemmeholdet vandt med 2-1. 

Molge noterede endda en assist på hjemmeholdets 2-0-mål. I Gentofte var man vældig tilfreds med Molges indsats, som det fremgår i reportagen på klubbens Facebookside.

– Gentoftestillede op med Magnus Molge for første gang. En ung pucksikker spiller med et eminent skøjteløb. Spændende, sulten forward som er hentet hjem fra den svenske juniorelite.

Magnus Molge er oprindelig fra Rødovre, men har tilbragt den seneste håndfuld sæsoner i Malmös juniorafdeling. Han har endda – tilbage i 2015/16-sæsonen – fået en enkelt kamp i SHL. I denne sæson har han noteret 24 kampe, to mål og syv assister for Malmös Junior 20 SuperElit – og i øvrigt hele 76 udvisningsminutter.