Magnus Molge fik SHL-debut i lånte skøjter

Så fik endnu to unge danskere SHL-debut, og den ene var Magnus Molge, der i aftes var med Malmö Redhawks i Linköping, hvor hjemmeholdet med en veloplagt Nichlas Hardt i spidsen vandt en sikker 4-0-sejr over et afbudsramt og ungt Redhawks-mandskab.

– Jeg fik at vide, at jeg skulle spille, da jeg var i skole. Det første jeg gjorde var at ringe til min far. Så gik jeg bare og glædede mig hele dagen. Det var en god match med masser af spilletid, og så var det bare “sygt kul” at få lov at spille i SHL, skriver Magnus Molge i en besked til FACEOFF.

Ganske pudsigt skete der det, at Molge faktisk leverede sin SHL-debut i lånte skøjter. Materialemanden havde glemt at få hans skøjter med til Linköping, og så måtte han altså låne et par reserveskøjter fra en holdkammerat:

Molge er en meget alsidig højrefattet spiller, som gennem karrieren har spillet både en meget solid back og målfarlig angriber, har været holdets store profil i år, hvor han i skrivende stund fører topscorerlisten med 36 point i lige så mange spillede.

Han har gennem sæsonen været forward på J18-holdet, og fik pæne otte minutters spilletid i går. Han noterede sig for -1 i kampen, og kunne efter kampen glæde sig over sin SHL-debut – trods nederlaget.