Mænd af stål er en forrygende succes

Foto: Jan Korsgaard

Tv-serien om Odense Bulldogs, Mænd af stål, har haft forrygende succes hidtil. Det er den første serie nogensinde, der over en hel sæson har fået lov at gå bag kulisserne på et dansk elitesportshold, og det har givet pote i form af forrygende seertal.

Serien har gennemgående været den mest sete på TV2 Play – lige nu kun overgået af en aktuel håndboldkamp fra i aftes – og udvikler Ulrik Westphal fra produktionsselskabet Blue Adventure glæder sig over succesen. Han antyder samtidig, at der kunne være mere på vej af samme slags.

– Det er fedt, at vi endelig har fået noget mere hockey på landsdækkende tv. Det er jo i princippet ligegyldigt, hvilken Metal Liga-klub, vi følger. I den første sæson blev det Bulldogs, så hvem hvad det næste bliver, lyder det fra Westphal.

I kølvandet på seriens succes optræder et par af Bulldogs-spillerne lørdag i Go’ morgen Danmark, så vil man sige goddag til seriens profiler, så er det bare at tænde for TV2 i løbet af weekenden og tjekke ud, hvornår Bulldogs-profilerne siger goddag i studiet.