Mads Schaarup fortsætter i Bulldogs

Den rutinerede back med det store slutspilsskæg, Mads Schaarup, forlænger kontrakten med Odense Bulldogs for den kommende sæson.

– Jeg er utrolig glad og stolt over, at binde mig til Bulldogs i endnu en sæson. Jeg glæder mig til igen at løbe på isen foran vores mange fans, og være en del af en ny start i Bulldogs, siger Mads Schaarup.

– Vi har et godt sammenhold, vi stiller forventninger til hinanden og vi ved, at der også bliver stillet forventninger til os. Derfor bliver det ekstra godt at være med i den kommende sæson, hvor vi skal have vasket pletten fra syvende kvartfinale væk. Min rolle er primært defensiv, og så vil jeg bidrage ved at være en af de tydelige ledere på holdet, forklarer Bulldogs-backen.

Det bliver Mads Schaarups syvende sæson i Odense. Schaarup, oprindelig herningenser, kom til SønderjyskE som ung og skiftede derefter til Odense, som nu synes at være hans stamsted i dansk ishockey.