Mads Schaarup forlænger hos Odense Bulldogs

Foto: Jan Korsgaard

Siden efteråret 2010 har Mads Schaarup været en fast bestanddel af Odense Bulldogs, og det forbliver den efterhånden yderst rutinerede back også i den kommende sæson, skriver klubben på sin hjemmeside.

– Eftersom jeg er færdig med mit speciale til sommer, har jeg stået over for en række valg i forhold til, hvordan min fremtid skulle se ud. Heldigvis har både Bulldogs og min anden arbejdsplads, Newtec, indfriet mine håb og forventninger til, hvordan et sådan samspil kan se ud til den kommende sæson, siger Mads Schaarup.

– Jeg er derfor glad for at have forlænget med Bulldogs for yderligere en sæson, og jeg glæder mig til fortsat at være en del af det stærke sammenhold. Vi står igen overfor en ny start – med ny organisation, ny træner og nye spillere.

– Det bliver en udfordring, men en udfordring som jeg glæder mig til at være en del af. Potentialet i klubben er stort, og jeg håber at være med til at tage vigtige skridt mod at indfri dette, således at vi vil se Bulldogs i toppen af dansk ishockey i mange år fremover. Målet er, og vil altid være, at bringe de gyldne hjelme til Fyn, lyder det fra Schaarup, der står noteret for 351 kampe for Odense Bulldogs.