Mads Eller har skrevet kontrakt med Gentofte for resten af sæsonen

Mads Eller, der for nylig blev “released” hos ECHL-klubben South Carolina Stingrays, er for første gang klar til at afprøve sig selv i den bedste danske ishockeyrække.

Mads Ellers første match i Metal Ligaen bliver efter al sandsynlighed i aften i SE Arena, hvor han skal spille for Gentofte Stars i kampen mod SønderjyskE.

Gentofte-træner Karsten Arvidsen bekræfter overfor Faceoff.dk, at det er tilfældet, og at Mads Eller har skrevet med klubben for den resterende del af sæsonen.

Mads Eller (21) kan agere som både center og wing, og han har siden 2011/12-sæsonen været udenlands. Først i juniorafdeling i Göteborg hos Frölunda, og derefter over dammen til WHL, hvor han spillede et par gode sæsoner i Edmonton Oil Kings.

Sidste sæson delte han mellem Windsor Spitfire (OHL) og Mikkel Aagaards nuværende klub, Adirondack Thunder i ECHL, inden tingene altså ikke rigtig lykkedes for ham i North Charleston, hvor South Carolina Stingrays har hjemmebane.

Spændende, hvordan Mads Eller nu får tilpasset sig til europæisk ishockey og hvordan hans niveau rammer den danske liga. Første svar får vi i aften i Vojens.