Lykkeskov stadig fortrøstningsfuld

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE’s spil har ikke fungeret på de seneste, kulminerende med en række overraskende nederlag på hjemmebane og senest 2-4-tabet i Rungsted tirsdag aften. Det skuffende spil og publikums stigende irritation på lægterne i SE Arena er dog ikke noget, der som sådan bekymrer sønderjydernes kaptajn Kim Lykkeskov, siger han i dag til nordschleswiger.dk.

– De andre sæsoner har vi også været gennem et dyk, inden vi har fået samlet os op i slutspillet. I den her sæson har vores formdyk måske været lidt længere end normalt, men det behøver ikke betyde noget til syvende og sidst. Jeg hører også fra enkelte fans, at det er den rene elendighed i den her sæson, men vi er kun fire point fra førstepladsen. Så et eller andet må vi have gjort rigtigt, siger Kim Lykkeskov til avisen.

– Folk er blevet en smule forvænte. Jeg forstår frustrationen, hvis vi taber, men man går bare ikke lige ud og vinder en ishockeykamp sådan lige. Det er meget muligt, at enkelte fans mener, at vi har “sejret os til døde”, men den følelse kender vi spillere ikke. Man bliver aldrig mæt af sejre, og vi forsøger altid at vinde den næste kamp, siger Kim Lykkeskov til nordschleswiger.dk.

En af forklaringerne på SønderjyskE’s svingende form, påpeger Kim Lykkeskov, kan være de mange ændringer i truppen i den sidste tid.

– Det er ikke nogen undskyldning, nærmere en forklaring og jeg fornemmer, at vi er på rette vej frem mod slutspillet, siger SønderjyskE-kaptajnen til nordschleswiger.dk.