Lundqvist var på toppen endnu en gang

NHLs bedste spiller lige nu, er New York Rangers keeperen Henrik Lundqvist. Svenskeren har spillet solidt hele sæsonen og vist nærmest overnaturlige kræfter, når det har været nødvendigt for sit hold.

I nat stoppede Lundqvist alle 31 akud han blev mødt af, fra western conference holdet Nashville Predators.

Rangers fik mål fra Rick Nash i anden periode, det var hans fjerde mål i to kampe. Nash ser ud til at være ved at komme i omdrejninger i denne sæson og det er noget New Yorker holdet har brug for, da alt for meget lige nu hviler på Lundqvist i målet.

I tredje periode satte Ranger turboen til, og undervejs i processen scorede Derek Stepan til 2-0 og Kevin Hayes til 3-0, som blev kampens resultat.

Rangers havde kun 19 skud på mål og var derfor yderst effektive, hvorimod Predators hvar dominerende og testede Lundqvist 31 gange, men altså uden held.

Henrik Lundqvist fører nu alle de vigtige målmands kategorier i NHL, hvilket bare understøtter hans tidlige kandidatur til årets MVP og Vezina Trophy.

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 08.04.13

Udover ovennævnte kategorier, så er Lundqvist også den keeper som har fået flest skud i mod sig i hele sæsonen, hvilket er lidt utroligt, når man tænker på den ellers stærke backlinje, som New York Rangers besidder.

Se recap af kampen i mellem Rangers og Predators her: