Lukas Lundvalds Gentofte-kontrakt er nu endegyldig

Foto: Jan Korsgaard

Lukas Lundvald er klar til at tørne ud for Gentofte i den kommende sæson, og han er ligeledes klar til at koncentrere sig fuldstændig om ishockeyen.

Det skriver han sammen med sin agent, Kasper Mundt, i en pressemeddelelse.

Lukas Lundvald var meget tidligt på sæsonen Herlev-spiller, men hans kontrakt blev ophævet hos Eagles, og derefter opstod en tvist om, hvorvidt han skulle spille videre for Gentofte eller Hvidovre.

Lundvald selv ville til Gentofte, men Hvidovre mente, at klubben havde rettighederne til den unge angriber. Nu har DIU’s kontraktudvalg endegyldigt godkendt Gentoftes kontrakt med Lundvald. Det skete 15. august.

– Jeg er meget lettet. Jeg fik to tilbud og ville derfor mærke efter hvad der var rigtigt. Det følte jeg at Gentofte var, og derfor faldt mit valg på dem. Nu kan jeg fokusere hundrede procent på ishockey, siger Lukas Lundvald oven på sagens afslutning 15. august, hvor kontraktudvalget godkendte hans engagement i Gentofte.

Efter offentliggørelsen af Lundvalds kontrakt med Gentofte i begyndelsen af juli, var Hvidovres bestyrelse hurtigt ude med en pressemeddelelse, hvori klubben skrev, at man havde en gyldig aftale med Lukas Lundvald.

En aftale, der ifølge Hvidovre var blevet godkendt af Lundvald, før han skrev under på aftalen med Gentofte.

Hvidovre Fighters vil ikke kommentere på den konkrete sag, men klubbens Team Manager Henrik Sørensen siger dog følgende:

– Den specifikke sag har vi ingen kommentarer til, men det principielle i reglerne omkring afgørelsen ønsker vi, at ligaforeningen forholder sig til på næstkommende møde, lyder det.