Lukas Lundvald håber på at fortsætte ude i Europa

Foto: Bluelinemedia.dk

Den danske angriber Lukas Lundvald Nielsen skiftede tidligere på sæsonen fra Gentofte Stars til Dundee Stars i den britiske Elite Ice Hockey League.

Den teknisk stærke angriber bød sig til fra start i Storbritannien, hvor han producerede allerede fra sin anden kamp i den skotske Stars-trøje. Han fik fine ord med på vejen allerede fra start i Dundee og nystarten på karrieren i et nyt miljø var tilsyneladende en god ting for Lukas Lundvald.

Han endte med at snitte over et point pr. kamp og leverede 29 point i 27 kampe i anden halvdel af sæsonen, hvor Dundee spillede sig tæt på en plads i playoff. 

– Det har været over al forventning. Jeg har fra dag 1 været vild med Skotland, og har samtidigt fået det til at spille på isen. Og så det bare fedt at prøve udlandslivet. Så det har alt i alt været en fed oplevelse, siger Lukas Lundvald til Faceoff.dk. 

Han vil gerne til udlandet i den kommende sæson, hvis muligheden byder sig til. 

– Jeg skal nyde sommeren, og holde lav profil så jeg ikke udfordrer både mig selv og min agent endnu en sommer. Derefter så må vi se, hvad der sker. Jeg er i hvert fald klar til endnu et år i udlandet, siger han. 

Mon ikke Dundee Stars er en af bejlerne til Lukas Lundvald – også i den kommende sæson?