Lukas Lundvald fortsætter hos Dundee Stars

Den danske angriber Lukas Lundvald Nielsen fortsætter endnu en sæson hos Dundee Stars, skriver den skotske klub hjemmeside.

Lukas Lundvald kom til Dundee efter en turbulent sæsonstart i Gentofte Stars, hvor han endte med at være ude af holdet. I stedet skiftede han til den bedste britiske række, hvor han leverede flot med 29 point i 27 kampe for Dundee Stars, der var tæt på at snuppe en plads i playoff. Ikke mindst fordi Lukas Lundvald gav holdet forøget skarphed.

På Dundees hjemmeside bliver han allerede kaldt “en kultfigur” – både på og udenfor isen. 

– Han er en god, hårdtarbejdende knægt. Hans er eksplosiv på skøjterne og bruger sin fart rigtig. Hans tekniske færdigheder er høje, og han elsker at udfordre lige til grænsen. Jeg forventer fremgang fra ham hver eneste dag i den kommende sæson, og forventer også, at han bliver en vigtig del af holdet i næste sæson, siger Dundee Stars’ General Manager Omar Pacha. 

Inden Lukas Lundvald – der har ishockeyrødder i Odense – kom til britisk hockey spillede han for flere forskellige danske klubber og i Metal Ligaen ramte han sin personlige top i Herlev i 2016/17-sæsonen, hvor han lavede 30 point i 41 kampe.