Lukas Lundvald debuterer for Dundee i aften

Foto: Bluelinemedia.dk

Der var tvist omkring Lukas Lundvald Nielsen, da han først på sæsonen skulle skifte fra Herlev. Hvidovre mente at have et tilsagn fra den teknisk stærke angriber, der i stedet havnede i Gentofte, hvor han kom på kontrakt. I går meddelte Gentofte så, at Lukas Lundvald og klubbens samarbejde er ophørt.

Det er konsekvensen af en længere kamppause, hvor Lundvald tilsyneladende ikke har været skadet.

I stedet skifter angriberen, der har fået sin ishockeyopdragelse i Odense, nu for første gang til udlandet, hvor han skal spille Elite League som den anden dansker i denne sæson efter Patrick Galbraith. Lundvald kommer til at optræde for en af bundklubberne, Dundee Stars.

Hvis alt går vel, debuterer Lundvald allerede i aften, når Dundee møder et af de andre skotske hold i ligaen, Braehea Clan.

– Lukas er en ung forward med masser af tempo og en offensiv “upside”. Han er fuld af energi og hans tempo kommer til at blive ekstremt effektivt. Han havde en rigtig god sæson i fjor, og vi håber han griber muligheden for at producere her i klubben, siger Dundees General Manager Omar Pacha til klubbens hjemmeside.

Lukas Lundvald nåede i denne sæson otte point i 22 kampe for Gentofte.